Breathwork

Trauma Release Breathwork is een krachtige tool om emotionele blokkades op te lossen en heling te vinden in het lichaam en de geest. Het is een diepgaande ervaring die je in staat stelt om oude pijn en trauma’s los te laten en jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen.

Door middel van 8 verschillende ademhalingstechniekentoe te passen krijg je de kans om diep in jezelf te duiken en jezelf te bevrijden van emotionele blokkades die je al jarenlang hebben tegengehouden. Het kan een transformerende ervaring zijn, waarbij je in contact komt met delen van jezelf die je misschien nog nooit eerder hebt ontdekt.

Een Trauma Release Breathwork kan je helpen om een dieper begrip te krijgen van jezelf, je emoties en je gedachten. Het kan je helpen om te begrijpen waarom je bepaalde patronen hebt ontwikkeld in je leven en waarom je je op een bepaalde manier voelt. Door deze inzichten kun je jezelf bevrijden van beperkende overtuigingen en nieuwe manieren vinden om naar jezelf en de wereld om je heen te kijken.

Bovendien kan Trauma Release Breathwork ook lichamelijke voordelen hebben. Door diep te ademen en jezelf volledig te ontspannen, kan je lichaam op natuurlijke wijze spanning en stress loslaten. Dit kan helpen om spanning in de spieren te verminderen, de bloeddruk te verlagen en het immuunsysteem te versterken. Het kan ook een gevoel van ontspanning en geluk teweegbrengen dat lang na de sessie blijft bestaan.

Een Trauma Release Breathwork kan uitdagend zijn, maar het kan ook leiden tot een diepere verbinding met jezelf en een gevoel van vrijheid en opluchting. Het kan een unieke en transformerende ervaring zijn die je leven voor altijd kan veranderen. Dus als je klaar bent om oude pijn en beperkende overtuigingen los te laten en jezelf te bevrijden van emotionele blokkades, overweeg dan om deel te nemen aan een Trauma Release Breathwork. Je zult er geen spijt van krijgen.

Welke positieve resultaten je kunt verwachten van Trauma Release Breathwork;

 

*Vermindering van stress, angst en depressie

*Verlichting van fysieke spanning en pijn

*Versterking van het immuunsysteem

*Verbeterde ademhaling en zuurstofvoorziening van het lichaam

*Verhoging van energie en vitaliteit

*Bevrijding van oude emotionele blokkades en trauma’s

*Verhoogd zelfbewustzijn en inzicht in persoonlijke patronen en overtuigingen

*Toegenomen creativiteit en intuïtie

*Versterking van de verbinding tussen lichaam, geest en ziel

*Verbeterde relaties en communicatie met anderen

*Diepere spirituele verbinding en bewustzijn.

Deze sessie kun je individueel boeken bij mij in de praktijk voor 125,-

Wil je een combi sessie lichaamsgerichte therapie (BRTT)  inclusief een ademsessie? Die boek je samen dan voor 199,-