Carrie

De sessie bij Joy bracht me verlichting in allerlei stukken van mijn leven.
Tijdens de sessie zelf voelde ik me erg op mijn gemak. De begeleiding had een fijn tempo en ik lag heel comfortabel, hetgeen me hielp om diep in mijn eigen proces te zakken.
Onder de kundige begeleiding van Joy raakte ik vergeten stukken uit mijn kindertijd aan. Zoomde ik in op oude pijn, en kon ik deze vervolgens in overgave loslaten. Het was letterlijk bevrijdend.
Fysiek merk ik dat mijn psoas spier vele malen meer ontspannen is en blijft. Ik heb geen last meer van lage rugpijn. In de dagen na de sessie liet mijn lijf letterlijk de pijn los van oude kwetsuren. Het geeft lucht en licht in mijn lijf.
Mentaal kon ik oude trauma’s en herinneringen aanraken en ook in liefde loslaten. Het maakte ook oude patronen zichtbaar in mezelf, die ik vervolgens kon doorleven en laten gaan.
Spiritueel had ik tijdens de sessie een prachtig visioen. De nacht na de sessie had ik een hele mooie verlichtingsdroom waarin ik letterlijk zag waar het licht in mijn lijf nu kan zijn, omdat ik ruimte heb gemaakt.
Het onaantastbare van de ervaring is mijn dagelijks leven heel voelbaar geworden; ik ben een ander, lichter mens geworden. 🙏🏻